ETA 5013 Sapelo Blender

Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Eta Set Mixer vertical + Accesorii, ETA, 800 W, Multicolor (501390010)

313,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com
 

ETA ETA501390010 Sapelo Hand blender, 800 W, Negru (ETA501390010)

Livrare oriunde in tara-Transport gratuit peste 500 lei!

319,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
vexio.ro
 

ETA 5013 90010 Sapelo Blender de mână set 800 W argint / negru (ETA501390010)

324,11 RON
+ 14,28 RON costul livrarii
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
ipon.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 313,99 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse ETA: ETA Blender

Orava RM-800 Blender 199,99 RON Orava RM-800 Esperanza EKM004 Crema Blender de la 153,99 RON Esperanza EKM004 Crema Braun MQ3100 Blender 276,20 RON Braun MQ3100 Swan SP21040LYN Blender de la 270,48 RON Swan SP21040LYN
Descrierea produsului
Putere 800 W
Numar viteze 2
Fara fir Nu
Vas pentru mixare Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

set de blender robot * motor de curent continuu foarte puternic, 800 w* design elegant din plastic cu elemente din oțel inoxidabil* mâner ergonomic, cu atingere moale, pentru o utilizare confortabilă* control continuu al vitezei, permițându-vă să setați viteza pentru a se potrivi nevoilor dvs. individuale. * buton turbo pentru viteză maximă* asamblare foarte rapidă, manevrare ușoară și întreținere facilă* indicator luminos de funcționare* inel practic de agățat pentru depozitare* lungime cablu de alimentare 1 m* garanție extinsă de 3 ani pentru motor accesorii * blender cu băț din oțel inoxidabil detașabil* bătător* tocător (cu bol de 500 ml)* cuțit din oțel inoxidabil în formă de seceră* picioare antiderapante pentru o mai mare stabilitate* bol de 700 ml cu capac* accesoriu special pentru prepararea piureului de cartofi și a altor piureuri de legume un ajutor practic în bucătărie betera de mână este o parte esențială a oricărei bucătării. acesta amestecă în mod fiabil, bate frișca și este întotdeauna la îndemână atunci când coaceți sau gătiți. datorită designului său elegant de culoare neagră cu elemente din oțel inoxidabil , mixerul de mână eta sapelo este un ajutor elegant pentru toate activitățile dvs. din bucătărie. anexa vă permite să îl depozitați oriunde în bucătărie. suprafața sa unică realizată dintr-un material plăcut, cu atingere moale și mânerul său confortabil, ergonomic asigură faptul că aparatul nu vă va aluneca din mână și permite, de asemenea, o manevrare confortabilă. cu eta sapelo, puteți obține rezultatele dorite mult mai repede și cu mai puțin efort decât dacă ați folosi mâinile, o lingură de lemn sau un tel. multifuncționalitate datorită accesoriilor aveți la dispoziție o mulțime de accesorii pentru mixerul dvs. cu băț. bătutul smântânii, al cremelor și al albușurilor de ou este o joacă de copii cu capul de bătut reglabil . cu copacul cu bol de 500 ml , zdrobirea cartofilor sau prepararea piureurilor de fructe și legume nu va mai fi o provocare, datorită lamelelor din oțel inoxidabil în formă de seceră și a picioarelor antiderapante care garantează stabilitatea în timpul utilizării. iar bolul de 700 ml ajută la munca de pregătire, iar acoperișul păstrează proaspete bunătățile pregătite. facil de utilizat cu eficiență maximă betera cu băț eta sapelo este alimentată de un motor de curent continuu de mare putere cu 800w de putere de intrare . pentru o utilizare și mai eficientă și mai convenabilă, acesta dispune de un buton turbo pentru viteză maximă și control continuu al vitezei pentru a seta viteza perfectă. în plus, este ușor de asamblat și simplu de utilizat și întreținut. produsul este susținut de garanția extinsă de 3 ani de la eta. vă puteți înregistra pentru garanția extinsă la https://eta. hu/eta-a-garancia-hosszabbitoja/regisztr acios-urlap/ .


Denumiri similare la Blender ETA 5013 Sapelo: 5013Sapelo


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.